“Think outside the box” – Reklama kreative (1)

Një nga hapat më të rëndësishëm për të krijuar rekala të cilat tërheqin vëmendjen dhe mbahen mend gjatë është të bësh kërkim dhe të vish me ide të vecanta dhe kreative. Në këtë postim kam mbledhur disa reklama që vërtet më janë dukur interesante dhe tërheqëse:

1. Reklamë për një restorant italian (specialiteti i kuzhinës italiane, spageti):2. Kompania “Jobsintown” që ofron punë paraqet reklamën e saj nga një lavatrice me sloganin: “Jeta është shumë e shkurtër për punën e gabuar”:
3. Cokollata e famshme Kit-Kat nga Nestle zgjedh një stol për të paraqitur reklamën e saj:4. Një ide shumë interesante për të përdorur tymin që del nga një pusetë për t’i dhënë efektin e tymit të kafes dhe dizenjo e filxhanit përqark saj:5. Elasticiteti i Yoga-s paraqitet me shumë finesë në një pip i reklamuar nga një kompani për Yoga:6. Bateritë Duracell përapa shkallëve elektronike – simbolizojnë fuqinë e tyre:7. Dizenjo interesante e një gote kafeje:8. Fotocamera Cannon ka zgjdhur një autobuz për të kombinuar reklamën e saj:9. Mini Cooper është një nga kompanitë më kreative në ide për të reklamuar makinat. Meqenëse madhësia është ajo për të cilën klienti do të merakosej, shiko sa domethënëse është pozicioni ku ata e kanë vendosur reklamën e tyre dhe cfarë efekti krijohet:10. Ravensburger Puzzles del vërtet “outside the box” me këtë ide interesante:

This entry was posted in Reklama Kreative. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s