Author Archives: visitalbania

“Think outside the box” – Reklama kreative (1)

Një nga hapat më të rëndësishëm për të krijuar rekala të cilat tërheqin vëmendjen dhe mbahen mend gjatë është të bësh kërkim dhe të vish me ide të vecanta dhe kreative. Në këtë postim kam mbledhur disa reklama që vërtet më … Continue reading

Posted in Reklama Kreative | Leave a comment

Si të bësh efekte “aliene” me shkrimin në Photoshop?

Për të arritur këtë rezultat së pari duhet të ndërtosh një foto RGB me të cilën do të punohet. Kjo mund të hapet që në fillim kur e hapim programin ose më pas nga File>New… ose mënyra më e shkurtër … Continue reading

Posted in Tutoriale | Tagged , , | Leave a comment

Si të bësh efektin HDR në një foto duke përdorur Photoshop?

Ky është një tutorial i cili tregon si bëhet efekti HDR në një foto. Për këtë duhet një foto (e cfarë tjetër? :p ) dhe sigurisht programi Photoshop . Në këtë tutorial unë po përdor një foto të marë falas nga këtu. Pasi që hape foton në photoshop do të duhet të … Continue reading

Posted in Tutoriale | Tagged | Leave a comment