Category Archives: Reklama Kreative

“Think outside the box” – Reklama kreative (1)

Një nga hapat më të rëndësishëm për të krijuar rekala të cilat tërheqin vëmendjen dhe mbahen mend gjatë është të bësh kërkim dhe të vish me ide të vecanta dhe kreative. Në këtë postim kam mbledhur disa reklama që vërtet më … Continue reading

Posted in Reklama Kreative | Leave a comment