Category Archives: Tutoriale

Si të bësh efekte “aliene” me shkrimin në Photoshop?

Për të arritur këtë rezultat së pari duhet të ndërtosh një foto RGB me të cilën do të punohet. Kjo mund të hapet që në fillim kur e hapim programin ose më pas nga File>New… ose mënyra më e shkurtër … Continue reading

Posted in Tutoriale | Tagged , , | Leave a comment

Si të bësh efektin HDR në një foto duke përdorur Photoshop?

Ky është një tutorial i cili tregon si bëhet efekti HDR në një foto. Për këtë duhet një foto (e cfarë tjetër? :p ) dhe sigurisht programi Photoshop . Në këtë tutorial unë po përdor një foto të marë falas nga këtu. Pasi që hape foton në photoshop do të duhet të … Continue reading

Posted in Tutoriale | Tagged | Leave a comment