Tag Archives: HDR efekt

Si të bësh efektin HDR në një foto duke përdorur Photoshop?

Ky është një tutorial i cili tregon si bëhet efekti HDR në një foto. Për këtë duhet një foto (e cfarë tjetër? :p ) dhe sigurisht programi Photoshop . Në këtë tutorial unë po përdor një foto të marë falas nga këtu. Pasi që hape foton në photoshop do të duhet të … Continue reading

Posted in Tutoriale | Tagged | Leave a comment